fbpx

Het Vip programma

Persoonlijke één-op-één coaching & begeleiding tijdens je Truly Feel Good journey. Dat nét even iets anders is…
Omdat jij net even iets anders bent en daarom iets anders nodig hebt.

Stel je voor…

Je dwaalt rond in een heel mooi bos, zonder kaart. Je bent op zoek naar dat magische plekje midden in het bos, waarvan je weet dat ze bestaat. Je bent er immers al een keer geweest. Die plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Waar je je gewaardeerd & geaccepteerd voelt voor wie je bent.

Je bent al een tijdje bezig en krijgt het gevoel alsof je in een doolhof zit, want elke weg lijkt dood te lopen. Je raakt wat moedeloos en gefrustreerd. Bestaat die plek nog wel? Heb ik het mij verbeeld?

Inmiddels is het duidelijk: Je bent verdwaald!

Je denkt erover om het maar te laten en het bos weer uit te gaan. Echter weet je in je hart dat dat zonde is, want dat schitterende magische plekje voor jou op de wereld ligt right there! Binnen handbereik. Je hebt alleen het juiste pad nog niet gevonden. Je wilt dus niet opgeven en voelt tegelijkertijd dat je er alleen niet helemaal uit komt. Dapper besluit je om hulptroepen in te roepen….

Enter het Truly Feel Good VIP programma!

Zie het Truly Feel Good trainingsprogramma als jouw persoonlijke kaart waarop alle paden helder zichtbaar zijn. Die je exact laat zien waar je wél gemakkelijk en prettig langs kunt lopen om je bestemming te bereiken.

En zie mij als jouw persoonlijke reisgids die je helpt met het lezen van de kaart wanneer je er niet uit komt, en je weer terug begeleid naar het hoofdpad wanneer je lijkt af te dwalen.

Jouw positieve inspirator,
cheerleader & tour guide in een!

DE VIP perks

Wat je er allemaal bij krijgt als VIP

Uiteraard krijg je het complete online Truly Feel Good programma (de journey). Deze is speciaal ontwikkeld om je gericht te begeleiden je (weer) krachtig, energiek en vrij te voelen.

Je doorloopt met het programma vier stappen die je antwoord geven op de vragen:

* Wie ben ik écht?

Je kent jezelf waarschijnlijk al heel erg goed. Jouw nieuwsgierige, en leergierige aard zorgt daar wel voor. Echter als je nog steeds in rondjes aan het lopen bent, dan zit er ergens nog iets wat te ontdekken valt. Als dat (whatever het voor jou is) eenmaal op zijn plek valt, dan zal alles ineens moeiteloos gaan. Je zult zien hoe je een betekenisvol leven kunt leven. In verbinding en harmonie. Met jezelf en met anderen.

* Wat wil ik écht?

Vaak denken we iets te willen, maar is het echt iets anders onder de oppervlakte. Hierdoor lopen we altijd vast en krijgen nooit datgene wat we écht willen.

* Hoe kan ik alles bereiken wat ik wil?

Aan het einde van de training heb je een gericht, helder, duurzaam, uitvoerbaar actieplan in A4 opgesteld die je ten alle tijden kunt herzien, wanneer jouw situatie veranderd.

Let’s face it, wij zijn vrouwen die altijd aan het ontwikkelen en in beweging zijn. Dus dat je situatie gaat veranderen is een given. Daarom is het van belang dat je eindigt met een veranderbaar doch praktisch uitvoerbaar plan.

Naast de schitterende Truly Feel Good Journey KRIJG JE...

3 live walk & talk sessies

We gaan de natuur in! Bomen zijn heel bijzonder en kunnen veel meer voor ons doen dan dat wij van bewust zijn. We gaan gebruik maken van alles wat de natuur ons biedt en we gaan vooral in gesprek over jou. Wat drijft jou op dit moment, waar loop je tegen aan en heb je specifiek last van op dit moment. 

Je krijgt:

* Een opdracht vooraf: verhelderend & voorbereidend;
* 1-op-1 coaching: een sessie van twee uur in de natuur;
* Specifieke persoonlijke oefeningen: gericht op jouw focuspunten.

En als je ervoor open staat…

* Kaartlegging: gericht op de 7 chakra’s om te zien waar op dat moment jouw focus ligt.
Misschien liggen jouw pijnpunten meer in de basis; je vertrouwen in jezelf en in anderen, en het verdelen van  je energie of mogelijk mag jij je meer gaan richten op jezelf te durven laten zien.

Wat het ook is, we gaan meteen ter plekke verschillende oefeningen bij langs die je zelf heel gemakkelijk kunt doen.

Wanneer?

De eerste walk & talk sessie is aan het begin, zodat je meteen gericht het trainingsprogramma in kunt gaan. De tweede keer is halverwege het trainingsprogramma en de laatste op het eind.

6 maanden lang jouw persoonlijke journey & cheerleader

Zie mij als jouw mega positieve, yet realistische reisbegeleidster. Jij bestuurt het schip. Ik help je je koers te houden <3

13 live 1-op-1 sessies

Twee wekelijks een uur lang complete aandacht dedicated to YOU!

Dit kan een live call zijn van een uur met video beeld. Dit kunnen ook what’s app voiceberichten zijn die jij naar mij gestuurd hebt (je mag er meerdere opsturen) met een totale luistertijd van 30 minuten.

Vervolgens bespreken we deze telefonisch, of je krijgt een voicebericht terug. Deze vorm van communiceren vind ik zelf gigantisch helend en verhelderend namelijk. Doordat er tijd tussen zit en je niet meteen reageert, kan je oprecht over het gezegde nadenken en dus ook heel specifiek en overdacht beantwoorden. Ik hou daarvan en doe dit het liefste tijdens mijn ochtendwandeling terwijl de wereld nog lekker rustig ligt te slapen. <3

Jouw eigen unieke VIP Journal

hardcopy werkboek & journal cover

Als Very Important Person krijg jij het werkboek als hardcopy in je brievenbus thuis gestuurd!

En wat nog veel mooier is, je krijgt je eigen:

Unieke journal cover!

Je mag kiezen welke kleuren je leuk vindt en dan krijg je jouw eigen herbruikbare cover en het werkboek thuis gestuurd. De journal covers zijn persoonlijk door mij en mijn moeder gemaakt met duurzame producten. Elke cover is anders en heeft de herkenbare sierlijke Truly Feel Good krullen op de voorkant, de aparte boekenlegger in het midden en het gehaakte ‘pull haakje’ aan de achterzijde

Mijn hoesje is inmiddels heerlijk schmutzig en lekker veel gebruikt. Hij gaat om elk boekje wat maar belangrijk voor mij is. Als ik er naar kijk dan krijg ik weer dat fijne gevoel van binnen en realiseer ik me hoe ver ik gekomen ben. 

Hopelijk gaat het jou ook herinneren aan die mooie tijd waarin je zoveel realisatie momenten hebt gehad en inzichten hebt gekregen. Waarbij je allemaal nieuwe dingen hebt ontdekt waarvan je niet eens wist dat het mogelijk was. <3

Zie in de video hoe mijn lieve moeder en ik heerlijk samen  jullie hoesjes aan het maken zijn.

Jouw eigen werkboek

Het werkboek (en de cover) zijn in A5 formaat, wat super handig is omdat je hem echt overal mee naartoe kunt nemen!

Zo kun je dus waar en wanneer je maar wilt met je zelfontwikkeling bezig:
* Moet je wachten bij de tandarts? Dan kun je werken aan je ontwikkeling.
* Zit je in de bus of de trein? Pak je boekje en telefoon erbij, en zet weer stappen.
* Krijg je inspirerende ideeën of hernieuwde inzichten terwijl je aan het werk bent? Noteer ze direct in je eigen werkboek puur gericht op jouw ontwikkeling. 
* Wacht je op iemand in een koffiehuisje of restaurant? Trek je Truly Feel Good werkboek uit je tasje en werk weer aan je zelfontwikkeling

All you need is je telefoon met internet & je easy to carry werkboek.

Je werkboek is ook online invulbaar. Dus mocht het niet uitkomen om je werkboek mee te nemen, dan kun je alsnog de data online invullen en later overzetten in je journal. Zo kun je alle opgedane kennis & inzichten op één overzichtelijke plek te houden.

Sommige opdrachten voer je tussen de bedrijven door uit, sommige vergen wat meer tijd. De tijd die je zult besteden per week of per dag kan dus heel erg fluctueren. Het programma bouwt ook op en je zult zien dat je steeds meer nieuwe dingen uit gaat proberen. Dus in het begin volstaat het om een half uur per dag ‘dedicated time’ aan jezelf te besteden (met het programma). Later zal het automatisch meer worden omdat je zelf die behoefte zult voelen en zult gaan invullen op jouw manier.

Wil je vooruitgang boeken, hou dan in ieder geval een half uur per dag ‘you time’ aan.

Alles wat je krijgt kort op een rijtje

Het Online Truly Feel Good Trainingsprogramma
verhelderende opdracht vooraf
3 live walk & talk sessies
Chakra Reading (kaartlegging)
6 maanden persoonlijke coaching
13 live 1-op-1 sessies 
Speciaal hardcover werkboek
unieke journal & werkboek cover

Investering

Uit ervaring weet ik dat het soms best moeilijk kan zijn om geld, tijd en energie te investeren in jezelf en in je ontwikkeling. Het is niet iets tastbaars en daarom is het extra lastig om een prijs aan ‘jezelf’ te hangen. Want hoe bepaal je je waarde? Dat is voor de meesten (denk ik) niet in geld of tijd uit te drukken.

Wel weet ik dat ikzelf over de jaren heen duizenden Euro’s heb uitgegeven aan mijn ontwikkeling. En ik heb echt een haat liefde relatie met geld. Soms voelt iets voor mij compleet de moeite waard en klopt de timing. Andere keren kan ik moeilijk doen over een simpele, veel goedkopere aankoop. Dat is voor mij altijd een duidelijke indicatie. Naar mijn gevoel gaan. Dan is het altijd OK.

Jouw investering uitgedrukt in tijd, geld & energie:

* Ongeveer een half jaar tijd;
* Grofweg 8 uur in de week;
* € 2.199,- inclusief BTW. Ik geloof erin dat wanneer je ergens voor betaald (echt voor betaald) dat je het ook serieus neemt. En dit programma gaat alleen werken als jij jezelf en de stappen serieus neemt. Dat je de tijd en energie erin stopt dat er voor nodig is om tot het resultaat te komen wat je hebben wilt: heel kort door de bocht- een gelukkig en betekenisvol leven.
* De grootste investering zal neerkomen op je energie. Je haalt er namelijk uit wat je er zelf in stopt. Als je het hele programma volgt zoals het is opgesteld, zul je die energie dubbel en dwars terug voelen, echter you’ve got to put in the work

Hoeveel investeer jij in jezelf?

Persoonlijke 1-op-1 Begeleiding Tijdens Je Truly Feel Good Journey

HET TRULY FEEL GOOD
VIP PROGRAMMA

YES, I'M IN→

Voor hele gerichte ondersteuning waarbij je kunt sparren over jouw specifieke situatie ♡

Met vele extra’s zoals:
✴ Je eigen Truly Feel Good unique design journal cover ✴
✴ Live walk & talk sessies ✴

€ 2.199,- (incl btw)

Beperkt aantal plekken

Het één-op-één contact kan nogal intensief zijn. En omdat jij (als VIP) mijn dedicated aandacht en energie verdient, zijn er een beperkt aantal plekken per maand beschikbaar. Graag werk ik samen met vrouwen die inwaarts durven en willen gaan. Wanneer je jezelf openstelt, dan ontstaat er een hele mooie uitwisseling van energie en gebeuren er magische dingen. Daarom gaat de selectieprocedure als volgt:

intakegesprek

Wanneer je je aanmeldt voor het VIP programma, ontvang je een email met hierin een verhelderende opdracht, zodat ik wat inzicht krijg in wat jou drijft en waar je behoeften liggen. Vervolgens hebben we onze eerste live walk & talk sessie.

Na de walk & talk zal het helemaal helder zijn wat op dat moment het beste past bij jou.

Er zijn dan drie opties mogelijk:
1. Het blijft bij de walk & talk sessie: In dit geval ontvang je alsnog het persoonlijk opgestelde plan en heb je de mogelijkheid om met korting het Truly Feel Good programma aan te schaffen. Het verschil van het betaalde bedrag voor het VIP programma ontvang je dan retour. (Je betaald dan dus alleen de walk & talk sessie.) 

2. Je volgt het Truly Feel Good programma en krijgt het verschil terug wat je betaald hebt voor het VIP programma versus de Truly Feel Good Journey.

3. We zijn beide super happy en gaan verder met het zetten van de volgende stap in je VIP Journey.

De journey nog even in het kort

Er zijn meer dan 26 modules ondergebracht in 4 hoofdstukken. Alle vier de hoofdstukken zijn een stap naar jouw zelfrealisatie.

Chapter 1

Ontdekken wie je bent

(Observatiefase)

Chapter 2

wat je wilt & hoe je dat kunt krijgen

(Analyse en visualisatiefase)

Chapter 3

Wat je hier écht voor nodig hebt

(Ontdekkingsfase)

Chapter 4

Hoe je daar komt waar je wilt zijn!

(Actieplan fase)

Globaal overzicht van de journey topics

Onderstaand is een overzicht van de topics die je gaat behandelen in het Truly Feel Good programma. Deze worden uitgebreid toegelicht op de pagina over de Truly Feel Good training zelf.

Respect & Zelf Acceptatie
Labels en alle hokjes waar we inpassen
Sociale druk
Liefdesrelaties & sex
De impact & kracht van emoties

Controle
Verslavingen 
Geld  
Focus & planning  
Energie 

Wil je iets anders?

Misschien heb je een heel specifiek probleem dat vaak terugkomt en wil je hier heel gericht een sessie aan wijden. Dat kan! Ik weet namelijk honderd procent zeker dat jij alles in huis hebt om het zelf met je lichaam en geest op te lossen.

Vaak zoeken we de antwoorden op een voor ons logische plek, echter blijft  het probleem terugkomen. Dat is voor mij altijd een teken dat ik kennelijk iets anders moet doen.

Bij terugkerende patronen als:

* Het aantrekken van de ‘verkeerde’ mannen;
* Geen maat weten te houden met alcohol tijdens het uitgaan;
* Doodmoe zijn en toch duimen draaiend op bed liggen, etc.

Wanneer je een steuntje in de juiste richting kunt gebruiken en het verder zelf wilt uitpluizen. Als je net even iets anders wilt, bekijk dan eens deze twee opties. Misschien biedt het je net wat jij nodig hebt op dit moment!

Liefs

Doing things over and over again and expecting different results

Het mooiste cadeau wat
je jezelf kunt geven

TRULY FEEL GOOD
JOURNEY

Het programma waarbij jouw behoeften (weer) in de spotlight komen te staan

€ 1.499,- (incl btw)

Op maat gemaakt actieplan
door lekker te wandelen

WALK & TALK
SESSIE

KLINKT GOED! →

Jouw persoonlijke springplank naar een energiek lichaam een happy heart en een kalme mind.

* Tijdelijke speciale online aanbieding tijdens de Corona periode.

€ 237,- (incl btw)

Wat anderen zeggen

Over mij en mijn capaciteiten, die ik heel graag wil inzetten om jou te helpen en zo samen de wereld een mooiere plek te maken. Nu en in de toekomst <3

Veelgestelde vragen

Net als met het online programma, kun je binnen een half jaar klaar zijn. Je kunt er ook veel langer over doen. Dat is compleet aan jou. Jij bepaald wanneer je de ruimte en de tijd neemt. Er zijn meer dan 26 modules met per module een verschillend aantal lessen. Deze zijn verdeeld over 4 hoofdstukken. Sommige lessen vragen je om twee weken lang je gedrag of patronen te observeren en bij te houden. Het kan zijn dat jij het fijn vindt om die opdracht eerst te doen en de rest on hold te zetten. Het kan ook zijn dat je juist lekker door wilt gaan met andere opdrachten terwijl je over de gehele linie de observatie doet. Jij bepaald dus je eigen tempo

Ook dit is geheel aan jou. Je zult merken dat je zin hebt om ermee bezig te gaan en mijn inschatting is dat je steeds meer momentjes tussendoor gaat pakken voor jezelf. 

Als VIP hebben we uiteraard meer momenten samen dus zal het wat meer tijd innemen dan het reguliere programma. Dit plannen we samen in, wat voor ons beide goed uitkomt.

Er is een hele mooie selectie procedure opgesteld zodat jij er altijd wat uithaalt, ongeacht de uitkomst van de selectie.

Wanneer jouw gevoel zegt dat het VIP programma is wat je wilt, dan meld je je aan en plannen we een walk & talk sessie in. Gebaseerd op ons gesprek en jouw antwoorden uit de voorbereidende opdracht zullen we beslissen of het voor jou blijft bij een Walk & Talk sessie, of je verder gaat met de Truly Feel Good training (met korting) of dat we verder gaan met je VIP traject. 

Het is mogelijk dat ik al naar aanleiding van je voorbereidende opdracht kan inschatten dat een VIP traject niet de juiste match is. In dat geval neem ik persoonlijk contact met je op en kijken we wat de beste uitkomst is.

Het verschil in bedrag zul je retour ontvangen, mochten we besluiten niet verder te gaan. 

Wil je er eerst nog even vrijblijvend over sparren? Mail me dan op monique@trulyfeelgood.com

Zodra je voor het VIP traject hebt gekozen ontvang je een email met hierin:

* Je persoonlijke inloggegevens: Je kunt dan meteen met het trainingsprogramma beginnen.
* De link naar de academy pagina
* Aanmeld link voor de Facebook community
* De voorbereidende opdracht.

Nadat je je voorbereidende opdracht heb opgestuurd, ontvang je weer een mail van mij met voorstel data en de details van de walk & talk. Je krijgt ook wat meer informatie over de kaartlegsessie. Ik zal je dan vragen of je dit wel of niet wilt en gebaseerd daarop zal de exacte locatie worden vastgesteld. 

Per post:
* Jouw unieke journal cover & werkboek wordt opgestuurd nadat je je persoonlijke voorkeurs kleuren hebt aangegeven (nav de eerste mail)

Dit specifieke programma is alleen vrouwen omdat er onderwerpen aan bod komen zoals het vrouwelijke lijf en seksualiteit vanuit het vrouwelijke oogpunt en vooral gericht op hoe dit ‘type’ vrouw daarmee omgaat en hoe het haar (jou) kan belemmeren in het ervaren van volledige vrijheid. Dit ligt heel anders voor de man. Daar ben ik (vooralsnog) niet in gespecialiseerd.♡

Wij kijken anders naar bepaalde situaties. Onze hersenen werken super snel en wij zien overal verbindingen in. We hebben veel tegenstrijdigheden in ons die voor de meeste mensen niet herkenbaar zijn. Daarom kunnen wij zo goed als altijd wel een stukje van onszelf in een ander herkennen. We zijn allround, en ook heel gedetailleerd. We zijn creatief, analytisch en echte gevoelsmensen. Deze combinatie is een bijzondere en maakt dat we iets anders nodig hebben dan de meeste mensen.

Deze tegenstrijdigheden zorgen ervoor dat we voortdurend in conflict zijn, met onszelf en onze omgeving.

Zijn zoals wij is soms heel erg overweldigend. Het kan letterlijk en figuurlijk draining zijn. Helemaal wanneer we ons niet begrepen voelen. Geregeld hebben we het gevoel ons te moeten verklaren. Dat is naar mijn mening onnodige, verspilde energie. Zodra jij in het reine komt met jouw ‘anders’ zijn en jezelf volledig kunt omarmen, zul je jezelf zien voor wat je bent: die schitterende vrouw met zoveel potentie en power om alles te doen wat je maar wilt!

Dat is een goeie vraag. Toen ik zelf bij een coach liep vond ik het mega frustrerend dat ik elke week moest wachten tot ik weer een half uurtje met haar kon spreken. Het voelde voor mij heel erg alsof ik veel meer kon doen om bij te dragen aan mijn groei en had mega behoefte aan gerichte opdrachten tussendoor. Als jij dat ook zo voelt, dan is het juist perfect om beide te doen. Voelt het als te veel op dit punt. Doe het dan vooral niet en wacht totdat je op dat punt bent waar je genoeg energie voelt om echt je handen uit de mouwen te steken en tot de kern te gaan. 

Zelf heb ik verschillende coaches die mij helpen groeien en de ‘juiste’ koers te houden. Ik geloof erin dat de coach ook altijd coaches kan gebruiken. Wanneer je in die wervelwind van je emoties zit, is het heel lastig om jezelf daar buiten te plaatsen en de situatie echt objectief en zonder oordeel te bekijken.

Er zijn gelukkig tegenwoordige meerdere zelfrealisatie programma’s en coaches waarbij je gericht kunt kijken bij wie, of wat je je goed en begrepen voelt. Daar ben ik super blij mee, want hoe meer vrouwen het besef krijgen van hun eigen kracht en deze leren in te zetten, hoe beter <3

Ja. Je kunt de training heel makkelijk en gunstig fiscaal aftrekken door ze op te geven bij je studiekosten. 

* Er is sprake van dat het in 2020 gaat veranderen. Controleer dit van te voren als het voor jou een doorslaggevende factor is.

Scroll naar boven