fbpx

aanmelding
Gratis gesprek

Ken je deze uitdrukking?  “Nip it in the bud?”

Het betekent dat je iets stopt voordat het gebeurt. In een gespreksvorm betekent dit dat we in een korte tijd gaan kijken waar je op vastloopt in je ontdekkingstocht naar wat bij je past. Op deze manier kun je het in the bud nippen, voordat je compleet vastloopt en het gevoel krijgt er niet meer uit te kunnen komen.

Zelf geloof ik in duurzaamheid. Problemen bij de kern aanpakken zodat je met een gezond happy lijf en geest kunt gaan bouwen op een stevige fundering. Als je dit niet doet zal het probleem terugkeren in welke vorm dan ook. Dit heb ik zelf meerdere malen ondervonden, totdat ik erachter kwam waar het allemaal echt om draait en wat ik (als sensitieve multipotentialite) nodig heb om een heerlijk vrij leven te leiden. Verwacht dus niet dat één sessie alle antwoorden geeft. Wat het wel gaat geven is een mooi beginpunt waar je vooral je aandacht op kunt richten om zo jouw eigen  dreamlife te creëeren.

Elke maand selecteer ik 2  sensitieve multipotentialites voor een gratis gesprek t.w.v € 99,-  Wil je kans maken om geselecteerd te worden? Vul onderstaande vragenlijst in en hoor binnenkort of wij elkaar deze maand spreken!

Scroll naar boven