fbpx

Jouw empathische vermogens!

De kenmerken & krachten van het zijn van een empaat!

Wat is een empaat nou eigenlijk?

Een empaat (of ook wel empath) is meevoelend in de diepste zin van het woord! Dit betekend dat zij of hij de emoties & energieën van anderen om zich heen ervaart als die van zichzelf.

Empaten hebben de potentie om de informatie die ze halen uit (subtiele) energieën te detecteren, lezen, verwerken & transmuteren♡

Een aantal kenmerken van een empaat: 
* Een empaat heeft vaak moeite met grenzen stellen;

* Een empaat trekt vaak toxische mensen aan;

* Een empaat voelt zich vaak onbegrepen en alsof ze niet helemaal is waar ze hoort te zijn….

Wanneer ze haar krachten nog niet volledig benut!

Burnout symptoms

Een empath heeft een heel sensitief energiesysteem♡

Jouw sensitiviteit is jouw Super Power!

Jouw vermogens

Zodra jij jouw vermogen inzet om te herkennen wat er gebeurd met de subtiele energie in & om jou heen en hoe dit jou persoonlijk beïnvloed, dan kun je ook bewust(!) de keuze maken wat je met die energie wilt doen.

Voel en wil jij....?

Voel jij je vaker dan je wilt overweldigd door negatieve emoties?
Voel je geregeld tegenstrijdigheden in jezelf?
Wil je deze beter kunnen plaatsen en laten samenkomen?
Voel je geregeld schommelingen in je emoties & energie?
Wil jij dit meer in balans brengen voor jezelf?
Wil jij vaker innerlijke rust ervaren?


D
an ben je hier op de juiste plek ♡

onbewust emoties & energieën absorberen

Vaak gebeurd het proces van de emoties & energieën van anderen in je opnemen onbewust. Dit kan overweldigend zijn. Meestal zijn het de zware negatieve gevoelens die opvallen. Je voelt je bijvoorbeeld super moe als je bij iemand in de buurt bent geweest die veel klaagt en er verder niks aan doet om het probleem waar hij/ zij over klaagt op te lossen. Of iemand die het alleen maar over zichzelf kan hebben en telkens alle aandacht naar zichzelf toe trekt. Dit worden ook wel emotionele vampiers genoemd, omdat dit soort gedrag letterlijk & figuurlijk de energie uit je zuigt. Mits jij dit toestaat…!

Jouw potentie

* Jij kunt je eigen subtiele energie ‘beschermen’ en benutten,  zodat je om kunt gaan met elk type mens zonder dat het ten koste gaat van jouw eigen energie! → Sterker nog jij kunt de ‘negatieve energie omzetten in positieve energie, en daarmee de sfeer voor iedereen verbeteren.

* De psychologie achter de energie gebruiken, zodat je de problemen waar je tegenaan loopt in het leven elke keer weer bij de kern kunt aanpakken.

* Jezelf en anderen helen op verschillende lagen (bewuste &onbewuste).

De informatie die je haalt uit je on(der)bewuste lagen is magnifiek.♡

Het aan het licht brengen van jouw onbewuste lagen is extra belangrijk als je vaak vastloopt op dezelfde thema’s in je leven. Dan is er namelijk iets wat je (nog) niet ziet. Door jouw empathische vermogens in te zetten en compleet gebruik te maken van jouw subtiele energiesysteem en de psychologie erachter kun jij jezelf oa helen en bevrijden van je belemmerende blokkades.

voorbeelden van blokkades

Wanneer je telkens van baan hopt omdat je het gevoel wilt hebben dat wat jij doet ook daadwerkelijk ergens aan bijdraagt. Omdat je voldoening wilt ervaren en je hier ook de gepaste (H)Erkenning voor wilt krijgen. Maar wat je ook doet, welke actie je ook maar onderneemt (bv bij een klein bedrijf werken ipv een grote, ander soort werk, duidelijk aangeven wat je nodig hebt…etc. etc.) Je krijgt maar niet wat je wilt…

Super frustrerend en heel herkenbaar.

Toxische relaties aantrekken.

Je blijft maar mensen in je omgeving aantrekken die je niet behandelen met het respect dat je graag wilt ontvangen. Ze zijn niet eerlijk tegen je of geven je het gevoel telkens op je tenen te moeten lopen. Je wilt je vrij kunnen bewegen en voelt je niet prettig in dit soort beklemmende, eenzijdige of onoprechte relaties.

Wat betekent dit?

Dat je hier een heel duidelijk teken krijgt. Dat iets in jou schreeuwt om gezien & gehoord te worden. Iets in jou wil het anders.

Dat het anders kan!
En dat begint met jouw bewustwording.

Hoe dan, wat dan?

Door jouw empathische vermogens te trainen en in te zetten!

Door jouw échte zelf naar boven te halen onder al die lagen.Door je oude wonden te helen. Door jouw subtiele energiesysteem te leren kennen & dagelijks te gebruiken. Hierdoor kom jij in je natuurlijke eigen kracht, en zul jij je zelfverzekerder en consequent energieker voelen! Je zult vooral je schitterend mooie liefdevolle authentieke zelf zijn in al je relaties. Met het ontdekken, trainen & toepassen van jouw empathische vermogens kun je niet alleen het gelukkige voldane leven leiden dat je wilt, je kunt er ook nog eens mega veel impact mee maken in de wereld en op de mensen om jou heen.

1-op-1 Coaching

FIND YOUR SUPER POWERS! Jouw empathische vermogen

TRULY FEEL GOOD

KOM IN JE EIGEN NATUURLIJKE KRACHT♡

* Heel jezelf & je leven *
* Maak connectie met je ware ik *
* En zet jouw magnifieke energiesysteem aan het werk  *

METEEN ZELF AAN DE SLAG

Wil jij het liever zelf doen? Je kunt meteen beginnen met het helen van oude wonden met  de online cursus ‘Loslaten met Liefde’ Ben je (ook) geïnteresseerd in het ontdekken van de magie van jouw eigen (subtiele) energiesysteem? Meld je dan aan op de wachtlijst om als eerste een seintje te krijgen zodra de online cursus ‘Energievol leven’ beschikbaar is voor de pilot prijs(!). 

Liefs

Zelf doen

online stap voor stap liefdevol & ontspannen helingsproces 

LOSLATEN
MET LIEFDE

Speciale methode om alles los te laten wat jou belemmerd. Maak jezelf  vrij van gestagneerde energie in je lijf en leer je emoties op een gezonde manier te uiten♡

 

€ 148,- (incl btw)

Zelf doen

Online ontdekkingstocht van jouw eigen
(subtiele) energiesysteem 

ENERGIEVOL
LEVEN

KLINKT GOED! →

Creëer balans in je energie! Ontdek wat van jou is en wat van een ander. Hoe je dit kunt transmuteren. Hoe je je energie kunt ‘beschermen’ & activeren. ♡

Wat anderen zeggen

Nieuwsgierig geworden?

Mogelijk vraag je je nu af: “Ben ik wel een empaat? En wat doet dat er eigenlijk toe?!” Ontdek in onderstaande video waarom het er toe doet en waar jouw (nog niet ontwikkelde) krachten liggen.

Veelgestelde vragen

Een empaat of ook wel empath is een gevoelsvrouw vol (com)passie. Die de emoties en energieën van anderen om zich heen (bewust of onbewust) kan absorberen als een spons.  Die daardoor overal en nergens tegelijkertijd tussen past, en soms niet precies meer weet waar ze nou echt behoort.  Voor de uitgebreide uitleg en om te zien of jij je herkent in de kernmerken van een empaat zie en/of luister naar mijn blog/video/podcast met de titel ‘Ben jij een empaat?”

De spiegelneuronen in de hersenen van empaten staan veel meer aan dan bij. de meeste mensen. Hierdoor kunnen empaten voelen wat een ander voelt (zowel verdriet als blijdschap, fysiek en emotioneel). Empaten pikken veel meer op dan de meeste mensen, dat kan een impact hebben op je  gemoedsrust en je fysieke gesteldheid. Dit maakt dat je iets extras nodig hebt.   

Doordat je andermans emoties op kunt pikken en kunt voelen en ervaren als je eigen,  kan het zijn dat je veel tegenstrijdigheden in jezelf voelt die niet daadwerkelijk van jou zijn. Deze tegenstrijdigheden  kunnen ervoor zorgen dat je voortdurend in conflict bent, met jezelf en je omgeving.

Dit kan heel erg overweldigend & letterlijk en figuurlijk draining zijn. Helemaal wanneer je je niet begrepen voelt. Mogelijk heb je geregeld het gevoel jezelf te moeten verklaren. Dat is naar mijn mening onnodige, verspilde energie. Zodra jij in het reine komt met jouw ‘anders’ zijn en jouw vermogens volledig gaat omarmen, zul je jezelf zien voor wat je bent: die schitterende vrouw met zoveel potentie en power om alles te doen wat je maar wilt!

Het is aannemelijk dat jij als coach heel goed weet hoe jij je onbewuste lagen naar boven haalt, en kunt helen en dat je tegelijkertijd (nog) niet met je eigen subtiele energiesysteem hebt kennisgemaakt en/ of deze compleet inzet. Als je even wilt sparren om te zien waar je staat, dan kun je je aanmelden voor het gratis kennismakingsgesprek en dan kijken we samen naar waar je behoefte ligt<3

Het is voor jou als je graag stap voor stap het helingsproces wilt doorlopen en wilt leren hoe je op een gezonde liefdevolle manier je ‘negatieve’ emoties uit. Dit proces kun je je hele leven blijven toepassen wanneer je merkt dat de negatieve energie in je lichaam gaat vastzitten (door de cursus zul je merken hoe je daar achter komt) Of wanneer je negatieve gedachten die  blijven rondspoken in je hoofd wilt stoppen om wat meer rust in in je hoofd te creëren. Die gedachten waar je super boos om kunt worden en maar niet vanaf kunt komen. Wanneer je gestagneerde energie voelt in je lichaam Bv. wanneer je nek, schouders en darmen irritaties geven. Dit kan een hele goede indicatie zijn dat er nog wat valt los te laten.

Twijfel je en wil je er even vrijblijvend over sparren? Mail me dan op monique@trulyfeelgood.com 

Dat is een goeie vraag. Toen ik zelf bij mijn burnout coach liep vond ik het mega frustrerend dat ik elke week moest wachten tot ik weer een half uurtje met haar kon spreken. Het voelde voor mij heel erg alsof ik veel meer kon doen om bij te dragen aan mijn groei en had mega behoefte aan gerichte opdrachten tussendoor. Als jij dat ook zo voelt, dan is het juist perfect om beide te doen. Voelt het als teveel op dit punt. Doe het dan vooral niet en wacht totdat je op dat punt bent waar je genoeg energie voelt om echt je handen uit de mouwen te steken en tot de kern te gaan.

Als je kiest voor een online cursus, dan ontvang je een email met hierin je persoonlijke inloggegevens. Je kunt dan meteen inloggen en beginnen. Met hotmail accounts gaat het geregeld mis en dan kan het zijn dat de mail in je spambox terecht is gekomen of dat je hem helemaal niet ontvangt. mocht je hem niet kunnen vinden, stuur dan een mail naar info@trulyfeelgood.com

Ja. Je kunt de training heel makkelijk en gunstig fiscaal aftrekken door ze op te geven bij je studiekosten. ** Er is sprake van dat het gaat veranderen. Controleer dit van te voren als het voor jou een doorslaggevende factor is.

Scroll naar boven