fbpx

Human Design

Human Design is één van de meest gave, complexe en diepgaande tools die ik tot dusver gezien heb.

Je kunt hier zoveel uithalen! To name a few:

* Hoe jouw unieke energie stroomt;
* Waar je het meeste energie lekt;
* Je krachten & valkuilen;
* Jouw specifieke levensthema’s;
* Waar je mensen op aantrekt en/of afstoot;
* Welke energie jij meebrengt in kleine groepen
(familie & bedrijfs dynamiek);
* Hoe jouw lichaam en brein het beste informatie verwerkt.

Human Design

Dit kun je allemaal gebruiken om first and foremost je verbinding met jezelf te versterken, zodat je je heel krachtig in jezelf voelt en daarmee ook de juiste mensen en situaties aantrekt die passen bij jou en jouw energie. Het mag allemaal makkelijk gaan namelijk.

Leven in vrijheid als jezelf!

Basis consult

inzicht in jouw energie type & jouw persoonlijke keuze tool

HUMAN DESIGN BASIS

Dit consult is het meest essentiële in Human Design. Het geeft je de specifieke tools vanuit je persoonlijke design om helderheid te krijgen, zodat je keuzes kunt maken die bij JOU passen. Door deze basis consequent toe te passen zal je als vanzelf  in alignment komen en blijven.

!!!Tijdelijke kennismaking BONUS!!
(Klik op ‘tell me more’)

€ 44,- (excl. btw)

Deep dive consult

Een complete deep dive in jouw unieke design

DEEP DIVE CONSULT

KLINKT GOED! →

Ieder design is anders. Bij  ieder persoon springt er iets opvallends uit wat voor de ander niet zo is. De deep dive is super persoonlijk en heel specifiek voor alleen jou.

We duiken in de specifieke themas van je design die je laten zien wat je levensdoel is wanneer je alignment leeft, waar je energie lekken zitten, wat jouw potentie is and more.

 

€ 199,- (excl. btw)

Reviews

 Jezelf zijn zonder dat het je teveel energie kost!

Veelgestelde vragen

Human Design is een synthese/ samenvoeging van verschillende wetenschappen. Westerse wetenschap meets Oosterse wetenschap. (DNA codons, Quantum physics, Astronomy, de I Ching, De Kabalah- tree of life, het Chakra systeem en Astrology samengevoegd en verweven tot een uniek ontwerp)

Je kunt het zien als een blauwdruk van wie jij in de essentie bent en waarvoor je geboren bent. Welke energie jij brengt en waar jouw energie beïnvloed wordt en op welke manier. 

Het is super persoonlijk en gelaagd en geen design is hetzelfde. 

Het is wat de oprichter van Human Design noemt ‘een experiment’: 

De informatie die je krijgt uit je design is bedoeld om te testen. Waarschijnlijk krijg je nieuwe manieren aangereikt van dingen doen. Die je (nog) niet gewend bent omdat je het altijd anders hebt gedaan. Het experiment nodigt je uit om volgens je design te acteren en te kijken wat werkt wel en wat werkt niet. 

Met als uiteindelijk doel dat je minder: 
* Weerstand;
* Woede;
* Frustratie;
* Teleurstelling;
* Bitterheid ervaart in je leven.

En meer:
* Succes;
* Rust;
* Tevredenheid;
* Verrassingen. 

Het idee erachter is dat we vrijbriefjes krijgen om (meer) onszelf te zijn. Onszelf te accepteren zoals we zijn en onszelf niet langer hoeven te vergelijken met anderen. Juist omdat de mechanismen voor iedereen anders zijn en dus zal er ook een ander resultaat uit voort komen. Het systeem gaat uit van de uniekheid van de mens (ongeacht vanuit welke bron we komen). 

I invite you to explore yourself en ook anderen! 
Als je kinderen hebt, dan is dit een geweldige tool om je kind beter te begrijpen, wat je kind je zelf nog niet kan vertellen.

Er zijn veel verschillende plekken waar je je gratis Human Design Bodygraph kunt ophalen. 

Mijn persoonlijke favorieten zijn: www.genetixmatrix.com en www.mybodygraph.com 

Wil je wat dieper gaan en meer informatie over je color, base en tone (de pijlen) en jouw persoonlijke transits dan is www.geneticmatrix.com the way to go. De gratis variant geeft je al veel informatie en een abonnement is super betaalbaar.

Wil je zelf Human Design Consults gaan geven dan is dit een hele fijne om een abonnement op te nemen. 

Daarnaast vind je heel veel informatie op de oorspronkelijke site: www.jovianarchive.com

Mijn hele korte antwoord is ‘Ja’. 

Human Design is zo gelaagd en zo complex dat het waarschijnlijk makkelijker zal landen bij jou als je jarenlange ervaring hebt in persoonlijke ontwikkeling. 

Er zijn dan twee scenario’s of je krijgt nieuwe tools aangereikt die je nog niet gebruikt. Of je krijgt een bevestiging van bepaalde tactieken die je al toepast en dan geeft het een berusting.

Grote kans dat het je in ieder geval iets nieuws brengt.

 

Het Design is een synthese van meerdere verschillende tools, waaronder ook Astrologie. 

Je blauwdruk wordt onder andere berekend door de stand van de planeten op het moment van je geboorte en de stand van de planeten 3 maanden voor je geboorte. Samen met de informatie uit de I Ching komen hier bepaalde nummers uit voort (de poorten).

Deze nummers hebben geen direct verband met Numerologie. Echter komt de informatie van Numerologie voort uit getallen en wiskundige patronen die ook berekend worden vanuit je geboortedatum.  

Beide systemen, zowel Numerologie als Astrologie, hebben een oorsprong in dezelfde basis, dus het kan niet anders dan dat er een overlap aan kennis uit voort komt. Voor mijn gevoel zijn beide dus schitterende aanvullingen als je deze achtergrondkennis hebt. 

Human Design gaat dieper en verder en kan daarom niet vergeleken worden met of vervangen door Astrologie en/of Numerologie.

De basis sessies duren 45 minuten tot maximaal een uur. 

De deep dive sessies zijn drie uur in totaal, waarvan twee keer een sessie van 1,5 uur.

Het is veel informatie dat je krijgt en er is tijd voor nodig om het te laten landen zodat je het na de consults kunt gaan integreren in je leven op een manier die prettig is voor jou. 

Wanneer je een eigen bedrijf hebt of wanneer je werkgever de consults betaald, dan kun je de btw aftrekken.  

Scroll naar boven